Ik presenteer
8 februari 2021
 
 

Sjon en Sjakkelien

Sjon en Sjakkelien is een gezellige combinatie van zoetzure liedjes die nog lang en lekker nasmaken. Wij draaien er onze hand niet om voor een vet duet of een toffe presentatie van uw avond!

Deze act boeken
Sjon en Sjakkelien is ontstaan ... Samen met Miel Verstappen, ...
Gelderlander 14 mei 2017:
NIJMEGEN - Zondag 14 mei is het weer moederdag!
Voor vele Nijmegenaren is die dag al jaren verbonden aan een bezoek aan het Valkhofpark. Tussen 14.00 en 24.00 uur vindt weer 'De Dag van het Levenslied' plaats.
Het smartlappenfestival, met een knipoog, gaat alweer zijn 35ste editie in, een koralen bruiloft! Daarom staat het festival dit jaar in het teken van trouwen!"Ik hou van dansen en muziek!". ... Om 14.00 uur barst het feest los met Sjon en Sjakkelien, het vrolijkste duo van Nimwegen! Zij nemen de middagpresentatie op zich. ...

Je kunt me bellen op: 06 54235988 of Stuur een mail naar: debby@debbymarijnisseninclusief.nl
Website Dag van het Levenslied
Facebook Sjon en Sjakkelien
 

Zonder jou

Speciaal voor de leden van de PV Radboud maakten Sjon en Sjakkelien een videoclip om hen een hart onder de riem te steken in de coronatijd. De leden mochten personeelsleden aandragen die het verdiende om even in het zonnetje gezet te worden in de donkere dagen voor kerst. Op 12 december gingen ze langs meerdere adressen in het hele land. Daar brachten zij een serenade aan de kanjers van het Radboud.

Sjon en Sjakkelien zijn 25 jaar getrouwd !

" Ja, Sjon en Sjakkelien waren 25 jaar getrouwd. Dit hebben ze uitgebreid gevierd in Montfoort met al hun vrienden. Dat die 25 jaar niet altijd even makkelijk waren, bleek al snel. Gelukkig liep de avond vrolijk af." Een avondvullende theatershow waar mensen mee mogen zingen met allemaal bekende nederlandse liedjes.

Debby Marijnissen